anem

ANEM x + Mates – 2018

El projecte Anemx+Matemàtiques està impulsat pel Ministerio de Educación, en el marc del programa Profundiza en què també hi participa el Departament d’Ensenyament, a través del CESIRE CREAMAT. El programa està dissenyat per a l’alumnat amb bons resultats acadèmics que volen anar més enllà del que els ofereix l’ensenyament reglat.

En concret, Anemx+Matemàtiques consisteix en uns Tallers adreçats a l’alumnat de 4t d’ESO amb una certa destresa i gust per les matemàtiques, i més en concret per la resolució de problemes que es realitzaran en sessions de 2 hores 30 min els dimecres a la tarda i que seran gratuïts.

En cada sessió s’oferirà a l’alumnat aprofundir en aspectes de les matemàtiques complementaris als del currículum oficial. Per exemple, temes d’història, relacions entre literatura i matemàtiques, jocs d’estratègia, criptografia, geometria dinàmica,…

A Catalunya aquest curs s’impartiran els següents tallers: ’ADEMGI (Girona), APaMMs (Maresme), ABEAM (Barcelona), APMCM i TDL (Tarragona) i Lleimat (Lleida), amb possibilitats de doblar algun Taller, si hi ha demanda, com ja va succeir el curs 2012-13.


Pel que fa als tallers organitzats des de l’APMCM en realitzarem 8, distribuïts en dimecres alterns (cada 3 setmanes aproximadament)  iniciant-los el dimecres 25 d’octubre a l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus. La durada de cada taller és de 2 h 30m (17:00 h a 19:30 h)

Enguany APMCM disposa de 20 places i ens agradaria poder arribar al major nombre de centres possibles, per tant en aquesta primera informació compteu amb que podeu inscriure a dues persones per centre; encara que teniu la opció de demanar places per a dos reserves més, en cas que no s’acabin d’omplir les 20 places disponibles.


Calendari sessions Anem x + mates a l’APMCM

Lloc de realització: INS Gabriel Ferrater i Soler

SESSIÓ 1:         25 octubre
SESSIÓ 2:         22 novembre
SESSIÓ 3:         20 desembre
SESSIÓ 4:         17 de gener
SESSIÓ 5:         7 de febrer
SESSIÓ 6:         28 de febrer
SESSIÓ 7:         21 de març
SESSIÓ 8:         11 d’abril


INSCRIPCIONS: del 26 de setembre al 18 d’octubre

 

Realitza aquí la teva inscripció


Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos directament a

APMCM : apmcm@feemcat.org

Coordinador dels tallers de Reus: Miquel López Forner mlope554@xtec.cat