anem

ANEM x + Mates

El projecte Anemx+Matemàtiques està impulsat pel Ministerio de Educación, en el marc del programa Profundiza en què també hi participa el Departament d’Ensenyament, a través del CESIRE CREAMAT. El programa està dissenyat per a l’alumnat amb bons resultats acadèmics que volen anar més enllà del que els ofereix l’ensenyament reglat.

En concret, Anemx+Matemàtiques consisteix en uns Tallers adreçats a l’alumnat de 4t d’ESO amb una certa destresa i gust per les matemàtiques, i més en concret per la resolució de problemes que es realitzaran en sessions de 2 hores els dimecres a la tarda i que seran gratuïts.

En cada sessió s’oferirà a l’alumnat aprofundir en aspectes de les matemàtiques complementaris als del currículum oficial. Per exemple, temes d’història, relacions entre literatura i matemàtiques, jocs d’estratègia, criptografia, geometria dinàmica,…

A Catalunya aquest curs s’impartiran els següents tallers: ’ADEMGI (Girona), APaMMs (Maresme), ABEAM (Barcelona), APMCM i TDL (Tarragona) i Lleimat (Lleida), amb possibilitats de doblar algun Taller, si hi ha demanda, com així ja ha succeït en cursos anteriors.


Pel que fa als tallers organitzats des de l’APMCM enguany en realitzarem 14 (7 a Reus i 7 a Tortosa), distribuïts en dimecres alterns (cada 3 setmanes aproximadament)  iniciant-los el dimecres 27 de novembre a l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus, i a l’Institut Dertosa de Tortosa.  La durada de cada taller és de 2,5 h  (17:00 h a 19:30 h).

Enguany APMCM disposa de 20 places per Reus i 20 places per a Tortosa i ens agradaria poder arribar al major nombre de centres possibles, per tant en aquesta primera informació compteu amb que podeu inscriure a dues persones per centre; encara que teniu la opció de demanar places per a dos reserves més, en cas que no s’acabessin d’omplir les 20 places disponibles.


Calendari sessions Anem x + mates a l’APMCM

Lloc de realització: INS Gabriel Ferrater i Soler  (Reus) i  INS Dertosa (Tortosa)

 

SESSIÓ 1:          27 novembre

SESSIÓ 2:          18 desembre

SESSIÓ 3:          15 gener

SESSIÓ 4:           5 febrer

SESSIÓ 5:          26 febrer

SESSIÓ 6:          18 març

SESSIÓ 7:          15 abril


INSCRIPCIONS: del 25 d’octubre al 20 de novembre

 

Realitza aquí la teva inscripció


Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos directament a

APMCM : apmcm@feemcat.org

Coordinador dels tallers de l’APMCM: Xavier Vives Bastida  xvives2@xtec.cat