Warning: A non-numeric value encountered in /home/feemcat/public_html/apmcm/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

 

III CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Selecció de fotografies classificades

 

  • Podeu consultar les fotografies seleccionades en aquest document.
  • El lliurament dels premis es farà el dia 11 de maig del 2019, a les 19:30, en el marc del Tastet de ciència que se celebrarà a Reus.

 


 

L’APMCM (Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals) convoca el III Concurs de Fotografia Matemàtica en el que poden participar els centres de primària i secundària. L’objectiu és el de fomentar en els diferents centres l’activitat didàctica de Fotografia Matemàtica, com a forma d’aprendre a descobrir conceptes i objectes matemàtics del nostre voltant. Es valorarà tant la qualitat de la imatge com el contingut matemàtic a què faci referència el títol.

BASES DEL CONCURS
1. Inscripció del centre
La inscripció l’haurà de formalitzar un professor responsable de cada centre abans del dia 1 de març del 2019 tot omplint el següent formulari:

FORMULARI D’INSCRPCIÓ

Si el centre o bé el professorat responsable és soci de l’APMCM la inscripció és gratuïta, en cas contrari cal fer un ingrés de 15 € al compte corrent d’ IBAN: ES02 0182 8306 1802 0195 1476 indicant al concepte “FOTO + codi centre”
2. Categories
Hi haurà quatre categories:
Nivell 1: Primària.
Nivell 2: 1r i 2n d’ESO.
Nivell 3: 3r i 4t d’ESO.
Nivell 4: Batxillerat i Cicles Formatius.
3. Fotografies matemàtiques
Les fotografies han de ser fetes pels participants, no poden ser fotomuntatges. Les fotografies seran arxius en format JPG, de com a màxim 4 Mb de mida.
Cada foto haurà de dur un títol que faci referència, d’alguna manera, al contingut matemàtic de la imatge, amb gràcia i originalitat.
Els participants cedeixen els drets de difusió de les fotografies a l’APMCM.
Les imatges podran ser utilitzades en publicacions, pàgines web o altres accions, sempre que tinguin un ús de caràcter cultural, de recerca i sense finalitat comercial ni afany lucratiu, respectant els drets morals de l’autor (citar el seu nom i cognoms).
4. Fases del concurs
Fase 1: Els centres de primària o secundària participants poden convocar un concurs intern de Fotografia Matemàtica en les categories corresponents, o bé fer la selecció de fotografies de la forma que considerin més oportuna.
També pot participar en el concurs un grup d’alumnes amb un professor responsable de fer la tria de les fotografies que passaran a la fase 2.
Fase 2: Cada centre seleccionarà la millor fotografia de cada nivell, i les enviarà a l’adreça electrònica (màxim una fotografia per nivell):

Nivell 1: concursfotoapmcm1@gmail.com

Nivell 2: concursfotoapmcm2@gmail.com

Nivell 3: concursfotoapmcm3@gmail.com

Nivell 4: concursfotoapmcm4@gmail.com

Les fotografies seran arxius en format jpg que portaran per  nom el títol de la fotografia. En el mail cal indicar el nom i cognoms de l’autor, curs, centre educatiu i, nom, cognoms i mail  del professorat responsable. La data límit  de recepció de les fotografies és el dia 12 d’abril de 2019.

5. El jurat
El jurat estarà format per professorat dels diferents centres de les comarques meridionals.
6. Els premis
El lliurament dels premis es farà el dia 11 de maig, a les 19:30, en el marc del Tastet de ciència que se celebrarà a Reus. Els premis consistiran en llibres, calculadores i material fotogràfic i digital.

Pots descarregar-te aquí el Diptic del III concurs foto APMCM

 

FOTOS GUANYADORES II CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA