JORNADA 18 – sessió simultània 3.2 – GRUP MMACA

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Texto” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

TALLER: La solució està a tocar

 

BREU RESUM DE LA SESSIÓ:

Els materials manipulatius són molt engrescadors per a l’alumnat i alhora representen veritables problemes per resoldre que es poden portar a l’aula. En aquest taller podreu treballar diferents propostes com per exemple fer geometria sense aritmètica ni àlgebra, veure com la intuïció pren un paper molt important en la resolució de problemes, etc., sense deixar de banda l’avaluació.  Com podreu veure, la solució està a tocar!

ELS PONENTS:

PURA FORNALS

Catedràtica de secundària a l’INS Francesc Macià de Cornellà de Llobregat, amb més de 30 anys de docència. Vicepresidenta del MMACA i Coordinadora de l’Exposició permanent de Cornellà. Professora dels projectes Estalmat i Anem x + mates. Formadora de professorat, primària i secundària, sobre l’ús de materials manipulatius a les classes de matemàtiques i altres temes.  Premi d’Humanitats Ciutat de Cornellà 2015, per la tasca duta a terme amb les matemàtiques a la ciutat i a nivell associatiu.

JOSEP REY

Professor de matemàtiques jubilat. President del MMACA. Creació i fabricació de mòduls del mmaca. Escultor matemàtic.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]