activium

Fa uns mesos un equip de professionals de l’educació va començar a impulsar el projecte Activitum, una iniciativa sense ànimde lucre per crear un portal que agrupés totes les activitats que museus, teatres, empreses, universitats, centres derecerca o industries ofereixen als centres educatius de Catalunya (teatre, tallers, visites, premis i concursos, estades, conferències, etc.)

Amb el suport del Departament d’Ensenyament, el Departament de Cultura, la Direcció General de Telecomunicacions, l’Agència Catalana de Joventut i centenars de docents que van respondre a l’enquesta, avui Activitum ja agrupa més de 1400 propostes educatives de gran valor d’entitats com eduCaixa, Endesa, la Fundació Vicente Ferrer, la UB, o el CRBB. 
 
Des d’activitum voliem demanar a la federació si ens podrieu donar un cop de mà per difondre el recurs entre les associacions que us conformen. Activitum és obert, lliure i gratuït i durant el mes de setembre s’han realitzat 70.000 cerques al nostre portal.
Ens agradaria que hi hagués més propostes educatives de matemàtiques i sabem que tant vosaltres des de la federació com les associacions n’organitzeu algunes. Seria fantàstic si poguéssiu afegir-les al portal.