“Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants” conferència de John Mighton

Ens posem en contacte amb vosltres per convidar-vos a la conferència “Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants” que el creador de JUMP Math, el canadenc John Mighton, oferirà a Barcelona l’1 de març.

John Mighton és doctor en Matemàtiques, emprenedor social de la xarxa Ashoka des del 2003, Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation i premi World Innovation Summit for Education (WISE) 2016. Per això, és un dels líders mundials convidats al fòrum WISE @ Madrid “Imaginant el futur de l’educació”, una convocatòria per repensar i dissenyar el futur de l’ensenyament i l’aprenentatge.

Aquesta conferència és una oportunitat única per conèixer la seva visió sobre la importància de potenciar el talent matemàtic dels estudiants i com aconseguir-ho. A continuació, participarà en la taula rodona “Motivar és la clau” amb docents del CEIP Baró de Viver, l’Escola Sadako, l’Escola Virolai i la Fundació Collserola que compartiran la seva experiència d’aula.

Esperem comptar amb la vostra participació i us convidem a fer difusió d’aquest esdeveniment a la vostra xarxa.

Ben cordialment,

Viviana Urani

www.jumpmath.cat

Quan: dimecres 1 de març a les 18.30 h

On: Torre Telefónica Diagonal 00 (Plaça d’Ernest Lluch 5, 08019 Barcelona)

L’accés és lliure i gratuït, amb confirmació d’assistència en aquest enllaç. Traducció anglès-català disponible.

PROGRAMA

18.30 Inauguració: Hble. Sra. Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

18.40 Introducció: Miquel de Paladella, CEO de JUMP Math.

18.50 Conferència “Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants”: John Mighton, creador del programa JUMP Math.

19.20 Taula rodona “Motivar és la clau”: l’experiència del CEIP Baró de Viver, l’Escola Sadako, l’Escola Virolai i la Fundació Collserola, de Barcelona. Diàleg amb John Mighton, modera Miquel de Paladella.

19.50 Cloenda a càrrec de Fundación Telefónica.

20.00 Final de l’acte