JORNADA 18 – sessió simultània 1.1 – Grup Cúbic

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Texto” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

TALLER: Snap hotels: una activitat rica

 

BREU RESUM DE LA SESSIÓ:

Activitat de càlcul, on sota certes condicions, els participants hauran d’intentar construir l’hotel òptim. Aquesta activitat és adaptable a diferents nivells de dificultat tant a primària com a secundària. Es treballen de manera conjunta un bon grapat de competències matemàtiques i fins i tot dóna lloc a la creativitat. També aprofitarem en fer èmfasi en com avaluem aquest tipus d’activitats a classe.  Més informació  http://fawnnguyen.com/hotel-snap/

ELS PONENTS:

GRUP CÚBIC – Grup de didàctica de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB.

Al llarg de molts anys l’actual Facultat ha estat el lloc on tradicionalment s’ha format gran part del professorat de matemàtiques de secundària de Catalunya. Des de l’assignatura de Didàctica s’ha anat fent una labor que ha intentat contribuir a la formació de molts matemàtics que han sortir de la nostra facultat i ara són professors. En aquest marc, des del grup, integrat per 19 docents, es pretén:

Mantenir, consolidar i accentuar  la tradició didàctica de la facultat i el seu compromís en la formació, tant inicial com permanent, del professorat de matemàtiques de secundària.

Contribuir a crear espais i promoure accions per mantenir el contacte amb el professorat de matemàtiques de secundària, amb la voluntat d’acompanyar tant el professorat que s’ha format a la nostra facultat com el que s’ha format en altres facultats.

Donar presència activa a la facultat en els esdeveniments relacionats amb l’educació matemàtica a secundària.

Contribuir a la millora de l’educació matemàtica a secundària a través de l’elaboració i difusió de materials i recursos.

Col·laborar amb entitats i institucions relacionades amb l’educació matemàtica a secundària.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]