JORNADA 18 – sessió plenària participativa

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Texto” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

TALLER AMB GRAN GRUP:  De camí cap al C2EM 2020 – Com ens impliquem?

 

BREU RESUM DE LA SESSIÓ:

El passat Congrés Català d’Educació Matemàtica, al juliol del 2016, es va tancar amb l’elaboració consensuada de 14 conclusions que a la vegada marcaven les pautes per a unes futures línies d’impuls (http://c2em.feemcat.org/). Aquest és el punt de partida per  a una tasca assumida per un conjunt de docents, i plantejada en els següents termes de declaració d’intencions:

amb la progressiva implantació i ampliació d’un treball en xarxa, i en l’itinerari estructurat i coherent aportat per les conclusions del C2EM, es vol i es pot donar impuls a les iniciatives i experiències existents, amb la finalitat de que aquestes en generin progressivament de noves, i que aquest impuls sigui el màxim eficient i perdurable.

ELS PONENTS:
JORDI DEULOFEU   (@DeuloufeuJordi):

És Professor Titular del departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És també director del Màster de Formació del Professorat de Secundària de Matemàtiques, interuniversitari (UAB, UB, UOC, UPC, UPF). Ha estat director del grup de recerca PREMAT i en l’actualitat és membre de diversos grups i projectes de recerca i/o de formació i assessorament. Les seves línies de recerca pertanyen a l’àmbit de la formació del professorat de matemàtiques, al desenvolupament de la competència matemàtica, a la didàctica de la resolució de problemes i a l’ús de jocs per aprendre matemàtiques, havent publicat en aquests i altres àmbits nombrosos articles i llibres, tant dirigits a la formació com a la divulgació.

LAURA MORERA  (@lau_morera):

És llicenciada en Matemàtiques i Doctora en Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals. Professora de la Facultat d’Educació de la UAB i codirectora d’eXplorium.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]