XXI Jornada Didàctica Matemàtica d’ABEAM

Jornada Anual d’ABEAM

http://abeam.feemcat.org/course/view.php?id=35

Dia: dissabte 10 de novembre del 2018
Lloc: Facultat de Matemàtiques de la UPC – C/ Pau Gargallo núm. 14 (Barcelona)

El dia 10 de novembre es farà a la Facultat de Matemàtiques de la UPC la Jornada Didàctica plena de comunicacions, tallers i activitats amb el lema Establint connexions, teixint xarxes presentem XXI Jornades Didàctiques d’ABEAM.

Parlant de competències, i en concret de les competències bàsiques matemàtiques, tant a primària com a secundària en tenim dues que depenen de la dimensió Connexions. Una que fa referència a usar o establir connexions internes, dins de la pròpia matemàtica; i l’altra que se centra en identificar connexions externes. Treballar-les amb els nostres alumnes mitjançant bones pràctiques d’aula, els ajuda a l’establiment de relacions amb la corresponent millora dels aprenentatges.

També volem posar l’accent en les connexions que s’estableixen entre els diferents agents que actuem en l’estudi i aprenentatge de les matemàtiques, i sobretot en el seu ús i necessitat, ja sigui entre docents, entre alumnes, o entre docents i alumnes. El paper de les associacions, els grups de treball, les xarxes de comunicacions, els treballs per projectes, STEAM, etc.

Tindrem una jornada rica d’experiències d’aula i amb una varietat d’activitats que de ben segur gaudirem tots plegats.

Ja pots, doncs, fer-te un savethedate i celebrar amb tots nosaltres les XXI Jornades Didàctiques d’ABEAM.